Service gerichte chatbot

  1. Is Duoloog een tool?
  2. De Duoloog-chatbot is een tool, maar wel een die komt met service. Desgewenst kan service uitgebreid worden, zelfs tot aan het doorontwikkelen van toepassingen op aanvraag.
persoon klikt op een button op een mobiele telefoon

UX en UI

UI is User Interface, hiermee kijken we naar het beeld dat werkt voor de bezoeker. Welke knoppen gebruiken we, waar plaatsen we de afbeeldingen, wordt iets blauw of rood? Met UX, User Experience, gaan we een stap verder. Hierbij wordt breder naar het geheel gekeken. Wie is de doelgroep, wat verwacht de bezoeker, hoe ervaart de bezoeker bepaalde stappen, kan de bezoeker eenvoudig alles vinden op de plekken waar hij functies verwacht? UX en UI dragen dus beide bij aan een goede ervaring van Duoloog.

Afbeelding met verbindingen met verschillende systemen

Implementatie

De Duoloog-chatbot maakt gebruik van de bestaande content en is daarom eenvoudig te implementeren. Dit komen wij natuurlijk doen, zodat jullie er direct mee aan de slag kunnen. Traditionele chatbots moeten eerst gevoed worden met content, er moet een beslisboom of flow worden opgezet. Dit is tijdrovend in implementatie en in onderhoud. Duoloog werkt direct en zorgt dat alle content op de website, in het cms, in de klantenservice en op andere plekken, direct gebruikt wordt om tot passende antwoorden te komen.

Afbeeldig met accessibillity iconen, ogen, oren, en handeling

Usability

De juiste usability zorgt dat alles werkt voor de gebruiker. Toegankelijkheid is de basis voor iedere digitale oplossing en alle mogelijke drempels dienen weggenomen te worden. Het team achter Duoloog bestaat uit diverse experts, onder anderen uit usability-experts. Zij zorgen dat de meest complexe achterkant gepaard gaat met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke voorkant. Want wij kunnen wel heel ingewikkeld doen over onze complexe conversatietoepassing, maar we willen vooral dat het in gebruik als eenvoudig ervaren wordt.

Afbeelding van persoon die op een laptop aan het typen is bovenaf bekeken

Als implementatie meer vraagt

Het grote voordeel van Duoloog is dat alle content ontsloten wordt en gebruikt wordt om tot juiste antwoorden te komen voor de gebruiker. Maar wat nu als delen van de content achter digitaal slot en grendel liggen en daarom niet uit te lezen zijn? Een basisimplementatie komt met de tool, maar als er meer nodig is, staan wij ook voor jullie klaar. We denken mee en waar nodig ontwikkelen we mee om ervoor te zorgen dat digitale conversatie ook jullie bezoekers de beste antwoorden geeft.

Contact

Heb je nog vragen

  1. Ik heb nog een aantal vragen over Duoloog? Waar kan ik terecht?
  2. Klik op de onderstaande button om naar contactformulier te gaan.
  3. Neem contact op.

Op deze website worden alleen cookies gebruikt ten behoeve van analyse voor het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer over onze cookiebeleid of sluit deze melding.