Beantwoordt met kwaliteit

  1. Is Duoloog een chatbot?
  2. Het is een oplossing voor digitale conversatie, chatbot nieuwe stijl. Met betere resultaten, dus een betere gebruikservaring.
3 armen met een bordje vast waarop antwoorden staan

Alle informatie toegankelijk

Duoloog is een digitale conversatietoepassing, in de kern een chatbot, maar een vernieuwde versie met betere resultaten. Een traditionele chatbot kan alleen voorgedefinieerde antwoorden geven en wordt vaak ingehaald door de actualiteit. Duoloog werkt aan de hand van een algoritme dat over de verschillende communicatiekanalen van een organisatie gelegd wordt: Dit zorgt voor eenduidige, passende antwoorden uit een grote bron van informatie.

vergrootglas met daaronder een staaf diagram

Toepassingen

Een chatbot kan meer zijn dan digitale ondersteuning voor de klantenservice, veel meer. Zo geeft Duoloog ook mogelijkheden om een begeleidingstraject deels te digitaliseren of (onderdelen van) trainingen te geven. En Duoloog vergroot de toegankelijkheid. Primair voor iedere gebruiker, maar kan in het bijzonder veel betekenen voor een gebruiker met beperkingen. Wij denken graag mee aan hoe onze technologie bijdraagt aan jullie oplossing.

Persoon die een boodschap inspreekt op een mobiele telefoon

features

Duoloog staat niet stil. Waar nieuwe uitdagingen zijn, zoeken wij naar oplossingen op maat. Op dit moment zijn er al diverse tools die geïntegreerd of gekoppeld kunnen worden. Zo kan er een directe koppeling gevormd worden met het onboardingproces of het proces kan (deels) geïntegreerd worden in de chatfunctionaliteit. En natuurlijk verkennen wij de mogelijkheden van voice en andere technieken die organisaties, bedrijven en gebruikers verder helpen.

Afbeelding van persoon die op een laptop aan het typen is bovenaf bekeken

Diensten

Duoloog is eenvoudig te implementeren. Uiteraard staan de professionals achter Duoloog klaar met advies, tijdens de inrichting, maar ook erna. Waar gewenst kan deze service worden uitgebreid met UX en UI, usability en andere dienstverlening. Wij hebben de kennis en ervaring in huis en denken graag mee. Dat kan ook betekenen dat we in samenwerking naar nieuwe mogelijkheden of toepassingen kijken en daar speciaal voor doorontwikkelen. Dat Duoloog meer is dan een tool staat voorop, maar hoeveel extra service er bijkomt, bepaal jij.

Meer over diensten

Contact

Heb je nog vragen

  1. Ik heb nog een aantal vragen over Duoloog? Waar kan ik terecht?
  2. Klik op de onderstaande button om naar contactformulier te gaan.
  3. Neem contact op.

Op deze website worden alleen cookies gebruikt ten behoeve van analyse voor het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer over onze cookiebeleid of sluit deze melding.