Evolutie in digitale conversatie

  1. Wat is Duoloog?
  2. Een duoloog is een gesprek tussen een mens en een machine. Het is een samenstelling van de Griekse woorden λόγος (logos, woord, taal, rede) en δυο (twee-).
telefoon van boven af met chat wolkje

Waarom Duoloog?

Het begon met een schoolvoorbeeld van hoe techniek, een traditionele chatbot, de kwaliteit van service zou moeten verhogen, maar juist het omgekeerde deed. We zagen hoe een grote partij digitale conversatietoepassingen daarom moest loslaten. Wij geloven juist in de bijdrage van dergelijke technologieën, maar dan moet het wel werken, vooral voor de eindgebruiker. Na drie jaar ontwikkeling staan wij met Duoloog aan het begin van het volgende tijdperk in digitale dienstverlening.

logo van iquality

Iquality

De ervaring en het netwerk van een bestaande organisatie, bood Duoloog de tijd en kennis om te vormen. Iquality helpt organisaties om met digitale technologie hun ambities waar te maken. Vanuit deze inspirerende omgeving is een groepje Iquality-professionals zich gaan toeleggen op een evolutionaire digitale conversatietoepassing. Duoloog is een tool én een merk met een eigen identiteit.

Over ons

Wie heeft duoloog ontwikkeld

Duoloog is een initiatief van Iquality Business Solutions BV. De specialisten binnen Iquality hebben spraakinterfaces, AI, Machine Learning en Natural Language Understanding technieken onderzocht en na 3 jaar onderzoek en prototyping is Duoloog ontstaan.

Lennert van Hunen
Name
Lennert van Hunen
Functie
Conversational UX Designer
Remco van Toor
Name
Remco van Toor
Functie
Product Owner

Contact

Heb je nog vragen

  1. Ik heb nog een aantal vragen over Duoloog? Waar kan ik terecht?
  2. Klik op de onderstaande button om naar contactformulier te gaan.
  3. Neem contact op.

Op deze website worden alleen cookies gebruikt ten behoeve van analyse voor het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer over onze cookiebeleid of sluit deze melding.